Net-analyse

Wat bieden wij?

Altijd een eerlijk advies.
Altijd de gegevens volledig tot uw beschikking.
Altijd bereid e.e.a. toe te lichten en te verduidelijken.
Altijd een conclusie in de rapportage.
Altijd een advies in de rapportage.

Binnen ons bedrijf is er meer dan 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van uitvoeren en vooral uitwerken van de gemaakte net-analyses. Door slechte cosinus phi, teveel harmonische stromen, piekbelasting en onbalans kunnen storingen ontstaan en veel kosten met zich meebrengen.

Door het uitvoeren van een net-analyse aan het elektriciteitsnet in uw bedrijf, krijgt u inzicht in het gebruik van energie en kunnen eventuele problemen worden opgespoord. Met behulp van de juiste net-analyser kan gedurende een bepaalde tijd de netkwaliteit worden gemeten. Deze waarden kunnen we toetsen aan de normwaardes en er is meteen inzicht in het verbruik van de installatie gedurende de meetperiode.

Rapportage

Na bestudering van de gegevens volgt de rapportage. Iets wat zeer zorgvuldig moet gebeuren en behalve de hulp van de software van de analyser, is inzicht en kennis noodzakelijk om een juiste rapportage te maken. In de afgelopen 30 jaar zijn kennis en vaardigheden opgebouwd. In deze periode is een groot aantal net-analyses uitgevoerd aan zeer uiteenlopende installaties. Een aantal ervan staan hiernaast en geven u een idee hoe divers problemen, maar ook oplossingen kunnen zijn.
Graag zijn we u van dienst met het uitvoeren van net-analyses.

Wat gebeurt er na een net-analyse?

Dat verschilt uiteraard per situatie. Indien speciale maatregelen nodig zijn, kunnen we die op verschillende manieren voor u verzorgen; van het enkel leveren en in bedrijf nemen, tot en met de complete installatie en aanpassing van installatiedelen, voedingen, transformatoren, etc.

In alle gevallen werken we samen met collega-installateurs, technische diensten en onderhoudsdiensten. In geval van verbeterings-apparatuur kunnen we u veel aanbieden, monteren, in bedrijf en/of in onderhoud nemen.

Mooie woorden, maar in de praktijk? Kijk in het menu hiernaast voor projecten van de afgelopen jaren.